БГ Радио празнува първия рожден ден на предаването „Второто кафе“ с Цвети на 9 май

БГ Радио празнува първия рожден ден на предаването „Второто кафе“ с Цвети на 9 май
9 Май 2024

БГ Радио отбелязва първия рожден ден на най-свежото предаване в радиоефира „Второто кафе“ с Цвети на 9 май. Всеки ден от 14:00 до 17:00 слушателите на БГ Радио пият второто си кафе в приятната компания на водещата Цветана Сапова. Тя ги среща с интересни гости и така през 2023 година за първи път разкрива пред аудиторията на БГ Радио заедно с Димитър Бербатов за партньорството му с Владимир Ампов - Графа за концерта на НС „Васил Левски“.

„Второто кафе“ често отразява актуалните предстоящи концерти и турнета сред, които тези на Мария Илиева, Любо Киров, Руши Видинлиев, Графа, Орлин Павлов и други.

„Второто кафе“ с Цвети обича театъра и редовно информира слушателите за най-нашумелите постановки и филми в България. През годината в ефира на предаването се включиха Яна Титова и Маргарита Стойкова за филма „Диада“, Христо Мутафчиев, Владимир Зомбори и Весела Бабинова за съвместния им спектакъл „Заклеваш ли се в децата?“, Мак Маринов за сериала „Алея на славата“, Мариан Бачев, Диана Любенова, Антоан Петров и много други.

В следобедните часове Цвети среща слушателите с интересни лица от социалните мрежи – ютубърът Емил Конрад, Андреа Банда Банда, Борислав Вълов - Ей Бо, Поли Недкова, Изабел Овчарова, Мария Вълодобрева, Даниел и Атанас Бачорски.

Рубриката „Добрата новина“ във „Второто кафе“ с Цвети предсатвя на слушателите различни инициативи и социални каузи в страната. За първи път в предаването майката Ани Стоянова споделя за основаването на „Фондация Даная“, която помага на деца и ученици пациенти и техните родители попаднали в омагьосан кръг в българската здравна система.

За рождения си ден „Второто кафе“ с Цвети ще зарадва слушателите със специална игра „Една година „Второто кафе“ – кафе за една година“. Очаквайте „Масово пиене на второ кафе“, всеки слушател ще може да сподели онлайн къде пие второто си кафе с БГ Радио в компанията на Цвети и да спечели уникална награда – кафемашина и 52 кутии капсули с кафе от партньора ни NESCAFÉ® Dolce Gusto®.

Първото кафе е за събуждане, второто е за настроение. Всеки ден „Второто кафе“ по БГ Радио е с Цвети – по-дълго, по-сладко и с повече усмивки 

Прочетете още